rongálás

2020.07.28. 12:58

Az utcán garázdálkodott egy kecskeméti férfi, a járőrök elfogták

Ittas volt az a kecskeméti férfi, aki autókat rongált meg a megyeszékhelyen.

police.hu

Forrás: police.hu

Feljelentés érkezett 2020. július 27-én kora este a rendőrségre, mely szerint Kecskeméten, az Árpád körúton és a Küküllő utcában egy ismeretlen több személyautót megrongált. A férfi lerugdosta a parkoló járművek visszapillantó tükreit, illetve az egyik kocsiról letörte az antennát.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának munkatársai rövid időn belül a megjelölt helyszínre érkeztek, és a bejelentő által adott meglehetősen pontos személyleírás segítségével a közelben megtalálták azt a helybélit, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Kiderült, hogy a 46 éves férfi korábban szeszes italt fogyasztott, és bár elismerte a rongálást, a tettére nem tudott magyarázatot adni.

A nyomozók O. Árpádot garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, kihallgatták, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában