kék hírek

2020.06.03. 19:40

Egymás után kétszer érték tetten a félegyházi betörőt

A kiskunfélegyházi rendőrök négyrendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy fiatal férfit.

police.hu

Egy 76 éves férfi tett telefonon bejelentést a kiskunfélegyházi rendőrségre, mert 2020. május 26-án délután a háza udvarán lévő garázsban egy férfit tetten ért. Az elkövető már több gépet, kézi szerszámot összepakolt, hogy azokat magával vigye, ám amikor a sértett rajtakapta, elfutott. Azonban nem elmenekült, hanem bement a lakóépületbe, és amíg a tulajdonos a garázsban ellenőrizte, hogy hiánytalanul megvannak-e a dolgai, a férfi a házat is átkutatta. Amikor a sértettel – már a házban – ismét összetalálkozott, az ablakon kiugorva elszaladt.

A kiskunfélegyházi nyomozók a biztonsági kamerák felvételei, valamint az adatgyűjtés alapján készült személyleírás alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves helybélit, akit június 3-án elfogták és előállították. Időközben kiderült, hogy a fiatal további bűncselekményekkel is gyanúsítható. Elfogása előtti napon sarokcsiszolót, laptopot és szerszámkészletet tulajdonított el egy műhelyből.

A férfit a nyomozók őrizetbe vették, és a helyi ügyészségen előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában