kecskemét

2020.06.12. 13:15

Azonosították a balesetet okozó feltételezett elkövetőt

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 03010/1368/2020. bűnügyi számon közúti baleset okozása vétség miatt indított nyomozást.

baon.hu

Forrás: police.hu

Fotó: illusztráció

Friss: 2020. június 13-án a rendőrség tájékoztatta szerkesztőségünket arról, hogy a felhívásban szereplő férfit azonosították, ezért az adatokat és a térfigyelő kamera képeit eltávolítottuk.

Korábban írtuk:

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. június 7-én 16 óra körül Kecskeméten, a Hosszú utcában – a Petőfi Sándor utca felől – közlekedett egy ismeretlen személy egy ismeretlen típusú segédmotoros-kerékpárral. A járművezető a Hoffman János utca kereszteződéséhez érve a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem adott elsőbbséget a jobbról érkező motorosnak. Az Aprilia vezetője vészfékezett, elesett, és ennek következtében megsérült.

A történtek után az ismeretlen motoros megállt, beszélt a sértettel, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A baleset feltételezett okozójáról egy térfigyelő kamera felvételt rögzített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában