frissítve / kiskunhalas

2020.06.25. 13:44

A tolvaj és a kerékpár is meglett, öt másikkal együtt

Egy helyi gimnázium udvaráról lopott kerékpárt egy férfi, akit az eltulajdonított kétkerekűn ülve rögzített is a térfigyelő kamera. A feltételezett elkövetőt a városrendészet munkatársai beazonosították és információink szerint csütörtök délelőtt a rendőrség el is fogta a férfit. A kerékpárt viszont még mindig keresik.

Mester-Horváth Nikolett

Legfrissebb információink szerint a rendőrség csütörtök délután megtalálta és lefoglalta az ellopott kerékpárt egy kiskunhalasi ház udvarán. Ugyanitt további öt másik biciklit is találtak és lefoglaltak a rendőrök, most a kerékpárok tulajdonosait keresik – közölte Kuris István alpolgármester.

Fotó: kiskunhalas.hu

Korábban írtuk:

Egy kiskunhalasi középiskolai tanár kért segítséget a városrendészet munkatársaitól, miután szerda délelőtt a munkahelyéről, kerítésen belülről ellopták kerékpárját – olvasható a város honlapján. A rendészeti munkatársak valamennyi kameraképet ellenőriztek, a főtéren lévő vendéglátóhely kamerájának felvételen rá is akadtak a feltételezett elkövetőre és a könnyen felismerhető kerékpárra. A fiatalembert a térfigyelő kamerahálózatnak, a szemtanúk által adott jó személyleírásoknak és a városrendészet munkatársai éberségének köszönhetően sikerült beazonosítani. Információink szerint a rendőrség csütörtök délelőtt el is fogta a férfit. A városközpontból eltűnt kerékpárt azonban még keresik.

Fotó: kiskunhalas.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában