Vádemelés

2020.03.02. 12:53

Áramot és kerékpárt is lopott egy kisszállási férfi

A kiskunhalasi rendőrök vádemelési javaslattal befejezték a nyomozást egy kisszállási lakos ellen.

Petőfi Népe

A 37 éves férfi tavaly januárban szabálytalanul vételezte az áramot. A lopást egy járőr vette észre. Tavaly július 3-án és 4-én pedig egy-egy kerékpárt lopott el egy helyi bolt elől. Október végén – egy 24 éves tompai férfi társaságában – átmászott egy tanya kerítésén, majd betört a melléképületbe, ahonnan benzinmotoros permetezőt, vízszivattyút és 50 palack bort tulajdonított el.

A gyanúsított bűnlajstroma egy autólopási kísérlettel zárult, december 7-én kora délután egy tompai ház elől megpróbált elvinni egy Opelt. A könnyelmű tulajdonos a járműben hagyta az indítókulcsot, így az elkövetőnek egyszerű dolga lett volna, ám tolatás közben belehajtott az árokba. Azonban nem üres kézzel távozott, mert kiszerelte a kocsiból a zenelejátszót.

A férfit a nyomozók ötrendbeli lopással és jármű önkényes elvétele bűntettével gyanúsítják. Társát, aki csak a betörésben vett részt, a rendőrök lopás bűntett miatt hallgatták ki. A szabadlábon védekező gyanúsítottak beismerő vallomást tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában