KISKUNHALAS

2020.01.08. 12:17

Füstölő kútfejhez riasztották a tűzoltókat

Négy szerkocsival vonultak a halasi tűzoltók szerda délelőtt kilenc óra után nem sokkal a Majsai úti benzinkúthoz, ahol az ott dolgozók erős füstszagot észleltek.

Pozsgai Ákos

Füstszagot éreztek, ezért riasztották a tűzoltókat Kiskunhalason a Majsai útra a MOL benzinkúthoz. Helyszíni információink szerint az egyik kútfejnél észlelték a füstöt, de végül nem kellett a tűzoltóknak beavatkozni.

Négy szerkocsival vonultak a halasi tűzoltók szerda délelőtt kilenc óra után nem sokkal a Majsai úti benzinkúthoz, ahol az ott dolgozók erős füstszagot észleltek az egyik kútfejnél. Feltételezések szerint valamilyen kisebb műszaki meghibásodás történhetett, a helyszínre hívták a MOL szerelőit is. A tűzoltóknak végül nem kellett beavatkozni, a szerelők kiérkezéséig biztosítják a helyszínt.

– A tűzoltók a töltőállomás szakembereivel közösen az áramtalanítást elvégezték, a kútfejet megbontották, a füstölés megszűnt. Az esettel kapcsolatban személyi sérülés nem történt – közölte Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában