Lakitelek

2018.08.24. 12:05

Kukoricatábla között elrejtett drogültetvényre bukkantak a zsaruk

Egy lakiteleki kukoricatábla sorai között Cannabis növényeket találtak a rendőrök. A szükséges eljárási cselekményeket elvégezve az iratokat most átadták az ügyészségnek.

baon.hu

Forrás: police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt V. László 61 éves lakiteleki lakos ellen. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján az egyik lakiteleki mezőgazdasági területen, a kukoricatábla sorai között Cannabis növényt termesztett.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a helyszíni szemle és házkutatás során 118 tő Cannabis növényt találtak. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását, amit Kecskeméti Járásbíróság 2016. október 12-én elrendelt.

Fotó: police.hu

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában