lopás

2018.07.10. 11:07

Az ágyneműtartóban találták meg a madarasi tolvajt

Elfogták a rendőrök azt a 25 éves madarasi férfit, aki két alkalommal autókból, majd egy családi ház udvaráról is lopott Madarason. Előbbieknél pendrive-okat és GPS-t, utóbbinál székeket és egy felfújható medencét vitt el.

baon.hu

Madarason, a Szent István utcában június 28. és június 29. között egy nyitott állapotban parkoló személygépjárművet a benne hagyott indítókulccsal egy ismeretlen elkövető beindított. Ezt követően a helyszínről elhajtott, és a Bajcsy Zsilinszky utcában az árokba csúszva az autót hátrahagyta. A gépkocsiból egy pendrive-ot lopott el.

A Ságvári Endre utcában egy autó feltehetően úgy parkolt le június 28-án, hogy az első ajtó ablaküvege 10-15 centiméterre le volt engedve. Ezt kihasználva, a jármű ajtaját egy ismeretlen személy kinyitotta, és az autóból egy pendrive-ot és egy GPS készüléket lopott el.

Egy héttel később, 2018. július 5-én 17 óra körül az egyik – jelenleg lakatlan – madarasi ház udvaráról lopott el egy ismeretlen elkövető három bárszéket, egy karosszéket, valamint egy felfújható medencét.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozói beazonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 25 éves madarasi férfit, akit 2018. július 9-én 15 óra 28 perckor otthonában az ágyneműtartóban elbújva találtak meg. Vele szemben lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a rendőrök. Őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Nyitóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában