baleset

2018.06.07. 14:45

Két halálos áldozata van a csávolyi balesetnek

Frontálisan ütközött két személygépkocsi az 55-ös főút 89-es kilométerénél, Csávoly térségében csütörtökön kora délután. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

baon.hu

Friss: A rendőrök a baleset helyszínelését 19 óra 25 perckor befejezték. Az út ismét teljes szélességében járható.

Helyszíni tudósítónk megtudta, hogy a két járműben összesen hárman utaztak. A balesetben a két autó férfi sofőrjei haltak meg, míg egy női utast mentőhelikopter szállított kórházba. Kollégánk beszélt azzal a hölggyel, aki elsőként érkezett a baleset helyszínére. Mint elmondta, amikor hívta a mentőket, az egyik sofőr még életben volt, azonban hiába érkezett mentőhelikopter is a helyszínre, a férfi életét már nem lehetett megmenteni. Jelenleg is teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök.

Korábban írtuk: A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint csütörtökön 14 óra 10 perc körül az 55-ös számú főút 89-es kilométerénél két személyautó eddig tisztázatlan körülmények frontálisan összeütközött. A balesetben az elsődleges adatok szerint két személy a helyszínen életét vesztette – tájékoztatta a baon.hu-t Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az érintett útszakaszon teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök, akik a forgalmat Bácsbokod felé terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában