baleset

2018.06.21. 08:52

Egy 3 éves gyerek repült ki a BMW-ből Akasztón

Árokba sodródott egy BMW szerda késő este Akasztón a Csengődi utcában. A baleset során az autóban ülő négyfős család mind a négy tagja megsérült. A családfőt és egy 3 év körüli gyereket életveszélyes sérülésekkel szállítottak a mentők kórházba.

Pozsgai Ákos

FRISS: Meghalt az akasztói balesetben súlyosan sérült kisgyerek. Bővebb információkat az alábbi cikkünkben olvashat.

A baleset este fél tíz tájban történt, amikor szemtanúk elmondása szerint a BMW nagy sebességgel haladt a Csengődi utcában, lesodródott az útról és árokba hajtott. Az árok széle megdobta a gépkocsit, ami megpördült, a 3 éves kisgyerek kirepült a járműből. Az egyik szemközti lakó elmondása szerint, aki elsőnek sietett oda a baleset sérültjeihez, a gyerek arccal a földön feküdt mozdulatlanul, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az ő ellátását kezdték meg elsőként a helyszínre érkező mentők és a kiskőrösi, valamint akasztói tűzoltók. Az autóba szorult utasok közül a gépkocsit vezető családfő is életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az édesanya és az 5 éves gyerek a helyszíni információk szerint könnyebben sérültek meg. A tűzoltók segítették ki őket az összetört autóból. A sérültek közül hármat a kiskunhalasi, a 3 éves kisgyereket a kecskeméti kórházba szállították a mentők.

Információk szerint a gyerekek nem biztonsági gyerekülésben utaztak, azokat a kocsi csomagtartójában találták meg a rendőrök, de úgy tudjuk, a szülők sem voltak bekötve. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt órákon át teljes szélességében lezárta a rendőrség a Csengődi utcát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában