bíróság

2018.06.05. 14:37

Bordélyház működött egy sükösdi fogadóban

Négy és fél évig működtetett bordélyházat egy bajai férfi és hat társa egy sükösdi fogadóban. „Hány pezsgő fogyott?” – a főnök így érdeklődött a napi forgalom iránt, a prostituáltakat a felesége felügyelte.

Hraskó István

Forrás: Shutterstock.com

Az ügyben a Bajai Járási Ügyészség emelt vádat. Mint megtudtuk, egy 63 éves bajai férfi 2013 januárja és 2017 júniusa között egy bt. nevében bérelte a kerítéssel körbevett, vaskapuval zárt, kamerával ellátott sükösdi fogadót, amelynek emeletén négy kisméretű szoba volt. A férfit a fogadóban pultosként és biztonsági őrként dolgozó társai segítették a bordélyház működtetésében.

– A férfi határozta meg kötelező érvénnyel a szexuális szolgáltatások díjait, a bevétel felosztását és elszámolását is. Felesége felügyelte a bordélyban dolgozó nőket és összesítette a prostitúcióból származó napi, havi és éves jövedelmeket. A bordélyházban általában 3-5 nő folytatott prostitúciós tevékenységet, akikkel szerződést kötöttek azt a látszatot keltve, mintha csupán szállóvendégek lennének – mondta el dr. Négyessyné dr. Bodó Marianna, a megyei főügyészség helyettes szóvivője.

A bordélyházba érkező férfiaknak a zárt nagykapunál csöngetniük kellett. Amennyiben a kamerát figyelő biztonsági őrök mindent rendben találtak, bekísérték a vendégeket a bárba, akik az ott ülő vagy a köríves pódiumon táncoló nők közül választhattak. Ezután a vendégnek a pultosnál ki kellett fizetnie egy óráért 15 ezer forintot, majd az őrök odaadták a szobakulcsot a kiválasztott nőnek, aki a vendéggel felment az emeletre. Ha a kifizetett egy óra letelt, az őrök jelzésül bekopogtak, és ha a vendég tovább igényelte, lement a földszintre, és a tarifa újbóli kifizetése után maradhatott. A prostituáltaknak az összegből 7 ezer forint járt, attól függően, hány óra szolgáltatást végeztek az éjszaka folyamán. Ezt a pultosoktól záráskor kapták meg.

A 63 éves vádlott telefonon és személyesen rendszeresen felügyelte a bordélyházat: a „Hány pezsgő fogyott?” kérdéssel rendszeresen az iránt érdeklődött, hány óra szolgáltatást vettek igénybe, mennyi a napi bevétele.

Az ügyészség összesen három férfit és négy nőt bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntettével vádol és velük szemben börtönbüntetés kiszabására tesz indítványt. A büntetlen előéletű vádlottak ügyében a Bajai Járásbíróság fog dönteni.

Borítóképünk Illusztráció!

Forrás: shutterstock.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában