emberölés

2018.05.30. 10:28

Lezárták a foktői anyagyilkosság aktáját

Befejezték a rendőrök az idén februárban történt foktői gyilkosság ügyének nyomozását.

baon.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytatott.

2018. február 3-án 9 óra 15 perckor egy foktői házban holtan találtak egy idős asszonyt, akinek halálát idegenkezűség okozta.

A helyszínre kiérkező járőr az áldozat mellett megtalálta a feltételezett elkövetőt, az asszony lányát, aki cselekménye után véget akart vetni életének.

A nyomozás adatai szerint egy helyi nő fojtogatta és késsel több szívtájéki szúrást ejtett a sértetten, aki belehalt sérüléseibe. Ezt követően öngyilkossági szándékkal önkezűleg hason szúrta magát, valamint vágásokat ejtett saját nyakán. Az ő sérüléseit kórházban ellátták.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a jelenleg szabadlábon védekező gyanúsítottal szemben a nyomozást a napokban lezárta. Az ügyet vádemelési javaslattal küldte meg a Kecskeméti Járási és Nyomoz Ügyészségnek.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában