tompa

2018.05.03. 08:00

Hamis mosószert, öblítőszert foglaltak le a pénzügyőrök Tompán

A NAV Bács-Kiskun megyei pénzügyőrei egy tompai telephelyet ellenőriztek, és ekkor foglalták le a hamis mosószert, öblítőt. Az okozott vagyoni hátrány mintegy 3 millió forint.

baon.hu

Forrás: NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai Tompa külterületén egy telephely ellenőrzésekor az egyik raktárban Ariel, Persil mosószert, Lenor öblítőt találtak. A kiérkező szerb bérlő a termékek tulajdonjogát elismerte, és átadta azok beszerzési számláit, valamint elmondta, hogy az árut Budapesten vásárolta.

Forrás: NAV

A márkák tulajdonosának képviselője, valamint a hivatalos magyarországi forgalmazó szerint a lefoglalt Lenor és Ariel jelöléssel ellátott termékek hamisítványok. A Persil mosószerrel kapcsolatban is felmerült a hamisítás gyanúja, ezért további vizsgálat szükséges az eredetiségük megállapításához.

Forrás: NAV

A megközelítőleg hárommillió forint értékű mosószert a pénzügyőrök lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértése bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában