kék hírek

2018.05.27. 09:47

Gyalogost sodort el egy autós a mélykúti piacon

Megyénkben az elmúlt 24 órában két súlyos sérüléssel járó, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas gépjárművezetés gyanúja miatt három sofőrt vér-vizelet mintavételre állítottak elő - tájékoztat a megyei rendőr-főkapitányság.

baon.hu

Fotó: Pozsgai Ákos

Mélykút belterületén, a Tópart utcai piactérre hajtott be egy bácsbokodi nő egy Volkswagennel szombaton 6 óra 50 perckor. A helyszíni szemle adatai szerint a jármű visszapillantó tükrével elsodort egy gyalogost. Ennek következtében a helyi asszony elesett, és az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai szintén szombaton 3 óra 15 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 33 éves helyi lakost. A férfi Baja belterületén úgy vett részt a közúti közlekedésben egy segédmotoros kerékpárral, hogy őt a helyi járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában