emberölés

2018.04.21. 09:02

Lezárták a 2010-es petőfiszállási gyilkosság aktáját (videó)

Lezárták a rendőrök a 2010-ben petőfiszállási otthonában meggyilkolt nő ügyét. Az elkövetőt 2017-ben egy rablás miatt vették őrizetbe, majd kiderült, hogy ő követte el a gyilkosságot is.

baon.hu

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2017. szeptember 18-án a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 41 éves petőfiszállási lakost.

A bűncselekmény körülményeit elemezve a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói egy 2010. augusztus 19-én, Petőfiszálláson történt emberölés elkövetésének egyes jellemzőivel hasonlóságot találtak. Hét évvel ezelőtt ismeretlen tettes otthonában megölt egy 66 éves asszonyt.

Forrás: police.hu

A főkapitányság nyomozói 2017. szeptember 20-án a 2010-ben történt emberölés miatti nyomozást felújítva, gyanúsítottként hallgatták ki a 41 éves helyi férfit, aki részletes beismerő vallomást tett. Vele szemben emberölés bűntett és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatták le a büntetőeljárást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek küldik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában