haláleset

2018.04.07. 10:57

Holttestet találtak a foktői Duna-part erdős részén

Feltételezhetően öngyilkos lett az a férfi, akinek a holttestét pénteken délelőtt találták meg a Foktő-közeli Duna-part erdős részén.

Maksa Balázs

Forrás: shutterstock

Meg nem erősített információink szerint a harmincas éveiben járó férfit egy fa mellett, ülő pozícióban találták meg. A férfi öngyilkosságot követhetett el, erre ad magyarázatot az a tény, hogy információink szerint nyakán kötél volt, a fején pedig kapucni, amikor megtalálták. A hátán lévő hátizsákban – vélhetően nehezékként – téglák voltak. Úgy tudjuk, hogy a férfinél volt az összes személyes okmánya is.

A településen szárnyra kélt szóbeszéd szerint az öngyilkosságot elkövető középkorú férfi nemrég szabadult a börtönből és végső elkeseredésében vetett véget életének a börtönökben jellemző önakasztás sajátos módszerével.

Kerestük a rendőrséget is az üggyel kapcsolatban. Érdeklődésünkre Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy valóban egy holttestet találtak Foktő környékén, ugyanakkor hozzátette, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel, így közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az ügyet. A szóvivő azt nem tudta megerősíteni, hogy a férfi valóban volt-e korábban börtönben.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Nyitóképünk illusztráció, forrás shutterstock.com.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában