baleset

2018.04.08. 08:50

Fának csapódott egy kocsi Bodoglár közelében

Az út menti fáknak csapódott egy Peugeot vasárnap kora reggel a Tázlár és Kiskunmajsai közti úton Bodoglár közelében. Az autó vezetője megsérült, őt a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították.

Pozsgai Ákos

A baleset reggel nem sokkal hat óra előtt történt Bodoglártól néhány kilométerre. A Peugeot Tázlár felől haladt Kiskunmajsa felé, amikor a járművet vezető 20 év körüli férfi egy enyhe bal kanyarban elvesztette uralmát a gépkocsi felett. A jármű előbb áttért a szemközti sávba, majd a sofőr visszarántotta a kormányt és a jobb oldalon letért az útról, ahol egy bokros fás részen több fát kidöntött, megpördült és az oldalára borulva állt meg a fák között.

Helyszíni információink szerint a gépjármű vezetője be volt kötve, talán ez mentette meg a súlyosabb sérülésektől. A helyszínen a mentők ellátták a sebeit, majd a kiskunhalasi kórházba szállították. A rendőrség megerősítette azt a helyszíni információt, hogy a gépkocsi vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja. A baleset helyszínén a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést, amíg félpályás útzár volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában