Baleset

2018.04.27. 14:09

Motoros és autós ütközött az 5-ösön Városföldnél – frissítve

Április 27-én délután fél 2-kor az 5-ös főúton Városföld térségében összeütközött egy autós és egy motoros. A rendőrök teljes szélességében lezárták az utat.

baon.hu

Friss: Meg nem erősített információink szerint két motoros férfi haladt Kiskunfélegyháza felé. A motorosok elkezdték az előttük haladó autókat előzni, amikor egy balra kanyarodni szándékozó Dacia Duster megállt az úton. Úgy tudjuk, hogy az első motoros még ki tudta kerülni az autót, de a másodiknak, egy 24 éves félegyházi férfinek ez már nem sikerült és hátulról nekicsapódott, majd az útra repült. Egy esetkocsit és egy mentőorvosi kocsit indítottak a helyszínre. A betegvizsgálat során kiderült, hogy a motoros életveszélyes koponya és mellkas sérüléseket szenvedett, már a helyszínen életmentő beavatkozásokra volt szükség. Ellátás és állapotstabilizálás után, életveszélyes, de stabil állapotban szállították kórházba.

Korábban írtuk: Az 5-ös főút 99-es kilométerénél, Városföld térségében április 27-én 13 óra 25 perc körül egy személyautó és egy motorkerékpár eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. Eddigi információink szerint a baleset következtében a motoros megsérült.

A helyszínelés idejére a rendőrök 13 óra 40 perctől teljes szélességében lezárták a főutat. A forgalom később félpályán haladhatott, végül 16 óra 35 perckor a helyszínelés befejeződött, így a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást.

Olvasónk fotója

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában