Előzetes letartóztatás

2018.01.03. 17:29

Előzetesben az akácfalopással gyanúsított Félegyházi férfi

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a 37 éves férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint akácfát lopott Kiskunfélegyháza külterületén még december végén.

baon.hu

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017.december 29-én 18 és 23 óra közötti időben két társával együtt egy Kiskunfélegyháza külterületén található erdőből láncfűrésszel kivágott 5.000.-Ft értékű akácfát. Továbbá a gyanú szerint 2017. december 30-án 15 óra körüli időben megkísérelt egy Kiskunfélegyháza közelében található, magántulajdonban lévő erdőből 250.000.-Ft értékű akácfát eltulajdonítani, azonban a tulajdonos tetten érte – tájékoztatta lapunkat a Kecskeméti Törvényszék sajtóosztálya. Hozzátették: a járásbíróság a büntetett előéletű gyanúsított előzetes letartóztatását azért rendelte el, mert esetében fennáll a bűnismétlés veszélye.

A bíróság döntését az ügyész tudomásul vette, míg a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be, amelyről a Kecskeméti Törvényszék dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában