öngyilkosság

2018.01.28. 18:48

Elkeseredésében ugrott a mélybe a kalocsai férfi

Nem élte túl a zuhanást az a férfi, aki az erkélyéről ugrott le szombat délután Kalocsán.

Gábor János

Levetette magát az Alkotás útján lévő, negyedik emeleti otthonának erkélyéről egy közel harmincéves fiatalember, szombaton, a kora délutáni órákban. Úgy tudni, hogy elkeseredésében, szándékosan ugrott, a mentők pedig hiába küzdöttek, nem tudták megmenteni az életét.

Értesülésünket nem cáfolta Hürkecz Zoltán r. hadnagy, a Bács-Kiskun megyei Rendőrkapitányság szóvivője, de hozzátette: az esetről további részleteket nem árulhat el, lévén az áldozat családja ehhez nem járult hozzá, és a jogszabályok sem tehetik lehetővé. Hivatalosan annyit mondott: a Kalocsai Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Ez egyben azt is jelenti, hogy idegenkezűségre utaló jel nem merült fel.

Az öngyilkosság elkövetésének pillanatában senki sem tartózkodott a négyemeletes tömbház előtti járdán és a kerékpártárolóknál, ahol a helyi egyenruhások nagy létszámban, a kora esti órákig helyszíneltek.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában