kalocsa

2018.01.31. 11:54

Elfogták a hatfős kalocsai tolvajbandát

Egy nap alatt beazonosították és elfogták a rendőrök azt a hat személyt, akik egy kalocsai üzletből loptak cipőket és ruhákat.

baon.hu

Forrás: illusztráció

Az egyik kalocsai ruházati üzlet vezetője tett bejelentést 2018. január 29-én a Kalocsai Rendőrkapitányságon, mely szerint január 24-én ismeretlen tettesek az áruvédelmi eszközök eltávolítása után – közel 100 ezer forint értékben – ruhákat és cipőket loptak el üzletéből.

Az adatgyűjtés során másnap 5 helyi lakosnál tartottak házkutatást a rendőrök, amely során az ellopott ruhák és cipők egy részét is megtalálták. A személyeket előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. A csoport tagjai beismerő vallomást tettek. A gyanú szerint az üzlet egyik alkalmazottja segítette őket a lopásban.

A 6 fővel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában