baleset

2018.01.20. 22:33

Egy kisfiú és édesapja sérült meg súlyosan a tázlári balesetben

Frontálisan ütközött egy személyautóval, majd egy villanyoszlopot is kidöntött és felborult egy Fiat kisbusz Tázláron a Rákóczi utcában. A baleset helyszínéről öt embert vittek a mentők a kiskunhalasi kórházba, köztük egy család négy tagját, akik közül az édesapa és a fia súlyosan megsérültek. A baleset miatt órákra lezárták az utcát ahol a baleset történt.

Pozsgai Ákos

Mint arról korábban beszámoltunk, két jármű ütközött össze Tázláron szombaton késő délután.

- Óriási csattanásra figyeltünk fel, azonnal az utcára rohantunk a gyerekekkel – mesélte munkatársunknak egy, a Rákóczi utcában lakó asszony, akiknek ismerőseit érte a szörnyű baleset. A nő elmondta, hogy hozzájuk érkezett volna a négytagú család, akik az összetört Ford személygépkocsiban utaztak és frontálisan összeütköztek a szemből érkező mikrobusszal, amikor be akartak kanyarodni a kapujuk elé. Az ütközés erejétől a mikrobusz felborult és kidöntötte a ház előtt álló villanyoszlopot is.

Információink szerint a helyszínre Kiskunmajsáról, Kiskunhalasról és Kiskőrösről összesen négy mentőautó, valamint a soltvadkerti és a kiskunhalasi tűzoltók érkeztek és azonnal megkezdték a sérültek ellátását, akik úgy tudjuk, ekkorra már ki tudtak jutni az összetört járművekből.

Információink szerint a balesetben a Fordot vezető édesapa és 13 év körüli fia sérült meg súlyosan, ketten könnyebben sérültek, de a mentők mindenkit beszállítottak a kiskunhalasi Semmelweis Kórházba. Információink szerint a családdal a Ford személyautóban utazott egy 1 éves kisgyerek is, az elsődleges információk szerint ő nem sérült meg. Míg az édesanya és a Fiat mikrobusz vezetője könnyebben sérültek. A sérültek mindannyian tázláriak, tudtuk meg a helyszínen, ahol pillanatok alatt rengeteg érdeklődő verődött össze az utcából és a szomszédos utcákból, hogy megtudják mi történt.

A helyszínre érkezetek az áramszolgáltató munkatársai is, akik azonnal áramtalanították a kitölt oszlop miatt a sérült vezetékszakaszt. Információink szerint jelenleg sincs áram, a leszakadt vezetékek helyreállítása órákig eltart.

A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában