Úttisztítás

2021.12.27. 11:50

Nem okozott fennakadást a közlekedésben a néhány centis hó Halason és környékén

Megérkezett az első havazás hétfő hajnalban a dél-alföldi régióba is, Kiskunhalason és környékén néhány centi vastag hó váltotta fel az ónos esőt. Kora reggel elindultak a Halasi Városgazda Zrt. munkagépei, hogy a hótól megtisztítsák az utakat.

Pozsgai Ákos

Halason a forgalmasabb belterületi utakat és a kerékpárutakat járhatóvá tették

Forrás: Halasi Városgazda Zrt.

Hétfő reggelre kifehéredett a táj Kiskunhalas környékén is, még éppen időben, ha a karácsonykor nem is, de legalább még a téli szünidő alatt élvezhetik a havat a gyerekek.

A hóesést vasárnap egész nap és hétfő hajnalban is ónos eső előzte meg, a hó a jéggel borított utakat fedte be, ezért a Magyar Közútkezelő Zrt. munkagépei mellett a Halasi Városgazda Zrt. is kora hajnalban munkához látott. Több munkagéppel látott neki a forgalmasabb belterületi utak és a kerékpárutak tisztításának.

Mindenki óvatosan közlekedjen – hívta fel a figyelmet a Városgazda közleményben, arra is figyelmeztet, hogy az ingatlanok előtt a tulajdonosok, illetve a lakóközösségek a feladata a hó-és síkosságmentesítés.

Forrás: Halasi Városgazda Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!