szentkirály

2018.09.19. 13:40

Új üzemcsarnokot avatott a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft.

Szerda délelőtt új üzemcsarnokot avattak palackozógépsorral Szenkirályon a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. üzemében. Nagy István agrárminiszter a beruházás avatóján elmondta, hogy a cég mintegy 2,3 milliárd forint értékű, önerőből megvalósuló beruházásával megkétszerezi termelőkapacitását.

Barta Zsolt

Forrás: baon.hu

Fotó: Bús Csaba

Az agrárminiszter hangsúlyozta: a Magyarországon jól ismert és keresett ásványvíz története azt jelzi, hogy a kisvállalkozások előtt nagy jövő állhat, ha mernek nagyot álmodni. Megjegyezte, hogy a kormány feladata, hogy higgyen bennük és kiálljon mellettük amikor megálmodják a terméküket, amikor elindulnak és bővülnek, formálódnak, a piaci igényekhez igazodva.

A rendezvényen Balogh Levente a társaság elnöke felelevenítette cég elmúlt 27 évét. Megjegyezte, hogy 2004-ig a hazai ásványvízpiac mindössze 0,4 százalékát birtokolták. Ma már piacvezetőnek számít idehaza Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Ezt a pozíciót erősíti az új 1500 négyzetméter alapterületű világszínvonalú palackozó sorral felszerelt üzemrész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!