Csorna

2022.07.23. 19:00

Két díjat nyert el az Axiál Kft. bajai telephelye

Szűk körű ünnepség keretében Csornán vették át a napokban az AXIÁL Kft. képviselői az Agrartechnik német szaklap által megrendezett Service Award verseny díjait.

Márton Anna

Az idei díjátadón két elismeréssel is gazdagodott a vállalat, melyeket a cég bajai telephelye nyert el. Az AXIÁL Kft. munkatársai „A jövő legjobb szakmai vállalata” és „A legjobb szervizműhely” díjakat vették át a csornai telephelyen. A kitüntető címek megerősítik a tavalyi sikert, amikor a bajai telephely mobil szervizszerelő csapata kapta az elismerést.Polyák Tamás, az AXIÁL Kft. minőségirányítási igazgatója elmondta, hogy az értékelés egyértelmű, a cég a kiváló felszereltségének köszönheti ezt a rangos, nemzetközi elismerést. A kollégák szakmai tudása és tapasztalata, valamint a számos korszerű, színvonalas eszköz és berendezés az, amelyek segítségével kiemelkednek a hazai és nemzetközi szolgáltatók mezőnyéből.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!