GALÉRIÁVAL

2020.11.03. 13:13

Megújult a kunszentmiklósi egészségügyi központ

Ünnepélyes keretek között adták át a minap a megújult kunszentmiklósi egészségügyi központot. A beruházás jelentőségét Forgóné Török Judit, az egészségügyi központ vezetője, Lesi Árpád polgármester, dr. Mák Kornél, a megyei közgyűlés alelnöke, és dr. Salacz László, a térség országgyűlési képviselője méltatta.

Gulyás Sándor

Fotó: Márta Fotó

A kunszentmiklósi egészségügyi központ felújítása a nyár elején kezdődött és októberre fejeződött be. A beruházás költségeit a megyei Település- és Területfejlesztési Operatív Program pályázatán elnyert nyolcvanmillió forintból finanszírozta a város önkormányzata. A projekt keretében megvalósult az épületen belüli burkolatok cseréje, felújítása, az elektromos- és a gépészeti rendszer részleges rekonstrukciója. Hőszigetelést kapott a homlokzat, újra cserélték az elöregedett nyílászárókat. A beruházás részét képezte a kazánok cseréje, és a belső autóparkoló rendbetétele is.

A fogászat új berendezésekhez jutott, illetve sikerült bútorokat is vásárolni. Tervben van a játszósarkok kialakítása, valamint az épület előtti parkoló megújítása. A beruházásnak köszönhetően a jövőben lényegesen lecsökkennek a rezsiköltségek, ami leginkább a fűtésszámlákon lesz mérhető.

A szervezőmunkának köszönhetően a betegek érdeke nem sérült, az egészségügyi ellátás a beruházás ideje alatt is biztosított volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!