Celebfigyelő

2022.09.18. 14:57

Nagy Adriék hét éve fogadták családjukba Aladárt, Berki Mazsi gőzerővel készül a táncversenyre

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

MHN

Forrás: Nagy Adri Facebook-oldala, Berki Renáta Facebook-oldala

Herczeg-Kis Bálint, az Exatlon Hungary harmadik évadának kecskeméti nyertese Instagram-oldalán számolt be róla, hogy BMX-re pattant a napokban.

Benyó Zsuzsanna, kecskeméti influenszer Instagram-oldalán edzőtermi fotóval motiválta követőit a rendszeres testmozgásra.

Nagy Adri, kecskeméti születésű színésznő és énekesnő Facebook-oldalán is megosztott több képet Aladár nevű kutyájukról, aki hét éve tagja a családnak.

Miklósa Erika, kiskunhalasi származású opera-énekesnő arról elmélkedett Facebook-bejegyzésében, hogy megrémíti a klímaváltozás, aminek következményeként az egyébként tavasszal virágzó cseresznyefája a napokban virágba borult.

Berki Renáta (Mazsi), kecskeméti származású influenszer Instagram-oldalán mesélt követőinek arról, hogy hálás, amiért olyan nagyszerű táncpartnerrel szerepelhet a Dancing with the stars című műsorban, mint Bonyhádi Ferenc András.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!