Celebfigyelő

2022.05.07. 14:31

Tápai Szabina szurkolásra biztatott a Giro d'Italia hazai rajtján, Miklósa Erika forgatásról jelentkezett be

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

M.-H. N.

Fotó: Tápai Szabina és Miklósa Erika Facebook-oldala

Benyó Zsuzsanna, kecskeméti influenszer Instagram-oldalán arra emlékeztette követőit, a sportolás segít nekünk abban, hogy jól érezzük magunkat.

Miklósa Erika, kiskunhalasi származású operaénekesnő Facebook-oldalán a Duna Televízió Partitúra című műsorának forgatásával kapcsolatban osztotta meg élményeit. 

Tápai Szabina, kiskunhalasi születésű, EHF kupa-győztes magyar kézilabdázó, a Giro Hungary 2022 nagykövete Facebook-oldalán arra volt kíváncsi, ki látogat ki a Giro d'Italia magyarországi rajtjára.

Nádai Anikó, bajai és keceli kötődésű egykori valóságshow-szereplő, műsorvezető egy repcemezőn mutatta meg szépen gömbölyödő pocakját.

Daróczi Csaba, soltvadkerti fotóművész az állatvilágról készült, döbbenetes felvételt osztott meg Facebook-oldalán.

Szabados Ágnes, kiskunhalasi születésű műsorvezető, riporter az olaszországi utazásáról osztott meg kedves fotókat, melyeken Monopoli város filmbe illő kis utcái láthatók. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!