Celebfigyelő

2022.05.29. 14:22

Kocsis Tibor Kecskeméten vendégeskedett, Tápai Szabina medencepartról jelentkezett be

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

MHN

Fotó: Kocsis Tibor/Facebook-oldal, Tápai Szabina/Facebook-oldal, Nagy Adri/Instagram-oldal, Szabados Ágnes/Facebook-oldal

Szabados Ágnes, kiskunhalasi születésű műsorvezető, riporter a napokban Marosvásárhelyen, egy kulturális fesztiválon vendégeskedett. Igazán különleges helyszínről jelentkezett be az olvasást népszerűsítő műsorvezető.

Tápai Szabina, kiskunhalasi születésű, EHF kupa-győztes magyar kézilabdázó igazi nyári, medencés képpel örvendeztette meg követői Facebook-oldalán.

Kocsis Tibor, lajosmizsei származású énekes arról számolt be Instagram-oldalán, hogy a kecskeméti Gong Rádióban is bemutatta új dalát.

Benyó Zsuzsanna, kecskeméti influenszer Instagram-oldalán csodaszép, hófehér ruhában mutatta meg tökéletes alakját.

Daróczi Csaba, soltvadkerti fotóművész különleges hangulatú és kompozíciójú esküvői fotót osztott meg követőivel Facebook-oldalán.

Nagy Adri, kecskeméti születésű színésznő és énekesnő Instagram-oldalán is beszámolt róla, hogy a Magyarország, szeretlek! című televíziós vetélkedő zöld csapatát erősítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!