Videóval

2022.05.02. 19:50

Faragó Atália: egy álom vált valóra, hogy bekerültem a Tündérszépek döntőjébe

Idén Faragó Atália képviseli Bács-Kiskun megyét a Tündérszépek országos szépségverseny döntőjében. A 20 éves kalocsai szépség izgatottan várja a döntőt.

Várkonyi Rozália

Faragó Atália Dominika. Fotó: Bús Csaba

Boldogan és meglepődve fogadta a hírt a kalocsai Tündérszépünk, hogy idén ő képviselheti Bács-Kiskun megyét a Tündérszépek országos szépségverseny döntőjében.

– Nagyon örültem és büszke vagyok magamra, nem gondoltam volna, hogy bekerülök a döntőbe – mondta el Atália. – Már attól is boldog voltam, hogy az öt legszebb lány közé beválogattak. Nagyon köszönöm a zsűrinek, hogy engem választottak, emiatt nagyon különlegesnek érzem magam. A szüleim is örültek a hírnek, egy kicsit el is érzékenyültek annyira boldogok lettek, hiszen ők is végig támogattak, ahogy a barátom és a családom többi tagja is – mondta a 20 éves kalocsai szépség.

A fiatal lány elmondta még, hogy számára most egy álom vált valóra. Már kiskora óta vonzza a kifutó, különböző szépségversenyeken és fotózásokon is részt vett már és reméli, hogy sok élménnyel fog gazdagodni a Tündérszépek döntőjében.

Atália tavaly is jelentkezett versenyünkre, akkor saját képekkel, idén viszont Bús Csaba, a Petőfi Népe és a baon.hu fotósa készítette el a portfólióját.

– Édesanyám vett rá, hogy ebben az évben is jelentkezzek a versenyre, de ezúttal kérjem, hogy profi képeket készítsenek rólam, ennek nagyon örülök, hiszen nagyon élveztem a fotózást – emlékezett vissza Atália.

A kalocsai Tündérszépünket arról is kérdeztük, hogyan készül a versenyre.

– Szeretnék többet mozogni és próbálom kiiktatni az édességet az életemből. A versenyen pedig megpróbálom a legjobbat kihozni magamtól – árulta el.

Faragó Atália nagyon várja a döntőt, hogy megismerje a mentorokat, hogy megosszák vele a saját tapasztalataikat. Szeretné a többi versenyzőt is megismerni és új barátokat találni.

– El sem tudom képzelni, milyen gyönyörű ruhákat vehetek majd fel a versenyen, és hogy profi szakemberek készítik majd el a sminkemet és a hajamat. Az biztos, hogy ez a verseny örök élmény marad és lesz majd mit mesélnem az unokáknak – mondta.

A közönségkedvencek még várják a szíveket

Még vár olvasóinkra egy feladat: rajtuk múlik ugyanis, hogy huszonkettedikként ki csatlakozik a mezőnyhöz. Szerdáig az ország hét régiójának közönségkedvenceit – köztük a régiónkat képviselő Bács-Kiskun megyei Gömöri Erzsébet Renátát  – lehet szívekkel értékelni Tündérszépek-oldalunkon.

A cikkben szereplő videó megtalálható a baon.hu Youtube-csatornáján is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!