Szépségverseny

2022.04.23. 15:25

Hamarosan eldől, ki ragyoghat a Tündérszépek döntőjében

Szombaton lezárult a Tündérszépek 2022 regionális fordulója, a megyei szakmai zsűri pedig kiemelte az országos fináléra esélyes öt legszebb hölgyet.

V. R.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

Lezárult a Tündérszépek első, regionális szakasza, amelyben szűkebb térségünk és ezen belül megyénk legszebb hölgyeit mutattuk be olvasóinknak a Petőfi Népe hasábjain és a baon.hu-n. A bájosabbnál bájosabb lányok március elsejétől gyűjtötték a több ezernyi szívecskét, amelyekkel olvasóink értékelték őket.

Az elmúlt hónapokban a szakmai zsűrink folyamatosan szűrte a nevezőket, profi fotósaink ingyen elkészítették a versenyfotóit azoknak, akik ezt kérték, míg mások saját, már kész portfólióval neveztek országos szépségversenyünkre. Most pedig elérkezett az idő, hogy újra összeüljenek az ítészek, és kihirdessük, kik lettek megyénk legszebbjei.

A megyei szakmai zsűri 5-5 helyi szépséget emelt ki, közülük kerül ki április 26-án egy-egy Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád és Békés megyei hölgy, aki az országos fináléban képviselheti szűkebb hazáját. 

Érdemes lesz hát ekkor is visszalátogatni oldalunkra, hogy kiderüljön ki lett megyénk Tündérszépe!

A tét nem kicsi, hiszen az országos ismertség mellett a legszebbekre értékes nyeremények, kétszemélyes egzotikus utazás is vár, mindamellett, hogy betörhetnek a szépségipar vagy a média világába, új szakmai kapcsolatokat építhetnek ki. Felkészülésüket pedig gyönyörű szépségkirálynők is segítik mindebben: háziasszony-mentorunk 2022-ben Kárpáti Rebeka, a 2013-as Miss Universe Hungary, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter.

A Bács-Kiskun megyei zsűri döntése alapján közülük fog kikerül a nyertes, akik a döntőbe jutva képviseli megyénket:

Dakó Gréta (Kecskemét, 18 éves)

Dakó Gréta. Fotó: Bús Csaba

Dedák Virág (Kiskőrös, 23 éves)

Dedák Virág. Fotó: Bús Csaba

Faragó Atália Dominika (Kalocsa, 20 éves)

Faragó Atália Dominika. Fotó: Bús Csaba

Jámbor Evelin (Érsekcsanád, 18 éves)

Jámbor Evelin. Fotó: Bús Csaba

Kölüs Beatrix (Kiskunhalas, 28 éves)

Kölüs Beatrix. Fotó: Bús Csaba

Bús Csaba, a Petőfi Népe és a baon.hu fotóriportere már negyedik alkalommal fotózta a Tündérszépek szépségversenyzőit.

– Sok jelentkezővel személyesen is találkoztam a fotózáson, ahol megismertem őket, így nem volt nehéz döntenem, szerintem kik azok a hölgyek, akik esélyesek lehetnek arra, hogy képviseljék megyénket az országos döntőben – mondta Bús Csaba.

Bús Csaba mellett a zsűri tagjai között volt még Cseke Péter, a kecskeméti Katona József Nemzeti Színház igazgatója, Ökrös Csaba a Petőfi Népe főszerkesztője, Maksa Balázs, a Petőfi Népe egyik szerkesztője, Horváth Péter újságíró és Várkonyi Rozália, a baon.hu egyik szerkesztője. 

Természetesen az olvasói szívecskéknek is óriási szerep jutott a regionális fordulóban, és fog is jutni: régiónként egy-egy hölgy, a legmagasabb értékelést kapó versenyző még egy esélyt kap ugyanis, hogy az országos közönségszavazáson győzedelmeskedve huszonkettedikként csatlakozzon a döntős mezőnyhöz a Mediaworks országos szépségversenyén. A régiós közönségszavazás győzteseinek a nevét hétfőn közöljük. Az olvasói értékelések alapján továbbjutó szépségek a szerdán induló fordulóban gyűjthetik a szívecskéket a döntőbe jutásért hét napon keresztül. Az értékelésekkel egyébként olvasóink is nyertek, ugyanis a voksolók között megyénként egy-egy 2 főre szóló wellness vouchert sorsolunk ki 26-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!