Néhány jó tanács

2022.02.18. 16:32

Így pózolj a tökéletes képekért és jelentkezz velük a Tündérszépek szépségversenyre!

A tökéletes Instagram fotókat nézegetve, még a legcsinosabb lányok is elbizonytalanodhatnak és azt gondolhatják magukról, hogy ők nem fotogének. Holott csak egyetlen titok van: ahhoz, hogy tökéletes képek készüljenek, sokat számít a póz, a megvilágítás és a szög, amelyből a képet készítik. Ezeket pedig bárki el tudja sajátítani.

baon.hu

2022-ben, immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre három fotó beküldésével tudsz jelentkezni. Nagyon fontos, hogy a képeken is a legjobb formádat mutasd, hisz a zsűri ezek alapján dönt a továbbjutásról. 

Oksana Prokopenko, akit 700 ezren követnek az Instagramon, saját fotóival mutatja be, hogy mik azok a leggyakoribb hibák, amik egy fotózáson előfordulnak. Azt is megmutatja, hogy mi a titka, hogy tökéletes és előnyös képek készüljenek.

Összegyűjtöttünk néhányat Oksana tippjei közül. A képek pedig önmagukért beszélnek.

1. Sose fotózkodj felülről!

Ha kissé alulnézetből készül kép rólad, a törzsed és a lábad hosszabbnak fog tűnni.

2. Figyelj a lábaidra!

Hogy a lábad hosszúnak és vékonynak látszódjon, helyezd a testsúlyod a kamerától távolabbi lábadra, míg a másikat hajlítsd be, és csak a lábujjaiddal érinted a talajt.

3. Ne fordulj teljesen szembe!

Karcsúbbnak mutat és nyújtja a megjelenésed, ha kissé elfordítod a törzsed. A csípődet se told előre, mert ha így teszel, az sokkal nagyobbnak fog mutatni.

4. Figyelj az S vonalra!

Akkor készülnek a legelőnyösebb képek, ha tested S betűt formáz.

Látszódjon mindkét karod és lábad, az álladat pedig emeld meg egy kicsit, amitől hosszabbnak fog tűnni a nyakad.

5. A könyököd és a térded sose mutasson a kamera felé!

Rövidnek és tömzsinek fognak tűnni a végtagjaid, ha a könyököd és a térded pont szemben van a kamerával. Kicsit hajlítsd be a könyöködet és a térded és enyhén fordítsd őket kifelé.

És még egy jó tanács: minél előbb töltsétek ki a jelentkezési lapot a tunderszepek.hu oldalon, hiszen a megyei fordulóba már zajlik a válogatás, és csak 30 hölgy kap lehetőséget arra, hogy bemutatkozhasson a versenyben.

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Forrás: kisalfold.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!