Tündérszépek 2022

2022.02.27. 14:29

Ciki vagy csini? Nézzük olvasóink szerint mi a divatos és mi az, ami nem!

„Öltözz rosszul, és mindenki emlékezni fog a ruhádra; öltözz kifogástalanul, és mindenki emlékezni fog a Nőre” – mondta Coco Chanel. Láttunk régen és mostanában is érdekes ruhákat, így úgy gondoltuk, mi is keresünk néhányat. Olvasóink segítségét kértük, vajon az alábbi ruhadarabokat cikinek vagy csininek vélik. Lássuk, hogyan szavaztak Instagram-követőink!

baon.hu

Néhányan még manapság is szívesen húznak zoknit és szandált, nézzük olvasónk szerint mennyire divatos, aki így jelenik meg az utcán. Olvasóink döntöttek: 88 százalék szerint ciki, viszont 12 százalék szerint csini ez az összeállítás.

Nézzük a következő ruhát, amely egy farmer rojtokkal. Itt döntő többségben a csinire szavaztak követőink, hiszen 82 százalék véli úgy, hogy divatos ez a holmi, de 18 százalék cikinek gondolja.

Az interneten kutatva egy igen érdekes lábbelire bukkantunk, egy kicsit párducmintás de egy kicsit virágos is. Jó, bevalljuk, szörnyen párducmintás és mindennek tetejébe egy hatalmas rózsaszín virágot biggyesztettek. Nézzük, olvasóink mit gondolnak erről a nem hétköznapi viseletről. 88 százalék úgy gondolja ciki, de 12 százalék szerint csinos. Úgy néz ki van néhány bevállalós és extrém Instagram-követőnk. 

Sokszor látjuk filmekben is, hogy szoknyát és zoknit vesznek fel a hölgyek, néhányuknak jól áll, de néhányuknak viszont nem igazán. Olvasóinkat is megkérdeztük mi a véleményük erről. 61 százalék szerint ciki, viszont 39 százalék szerint csini ez az összeállítás.

Utolsóként pedig arra voltunk kíváncsiak, vajon követőinknek mi a véleménye a lábszármelegítőről. Döntő többség, 80 százalék szerint ciki és csak 20 százalék szerint csini. Azért egy-egy hideg és fagyos téli napon lehet nem árt egy ilyen holmit beszerezni és inkább a meleget választani a divat helyett.

Jelentkezz a Tündérszépekre!

Szépségversenyünkre jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet, itt az összes részlet megtalálható a versennyel kapcsolatban.

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya - aki mentorként segíti majd a jelentkezőket -, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!