Tündérszépek 2022

2022.01.29. 12:06

Szódabikarbóna! Megszépülsz és éveket fiatalodsz, ha ezt kened az arcodra!

Nem kell csodakrémeket vásárolni a boltból, ha otthon te magad is össze tudod ütni! Ráadásul nem is kell hozzá sok minden! Csak szódabikarbóna és némi kókuszzsír. Készíts varázsszert és felejtsd el a ráncokat!

baon.hu

A szódabikarbóna egyszerre ápol és tisztít. A krém elkészítéséhez semmi másra nem lesz szükséged, csak kókuszolajra (zsírra) és szódabikarbónára. Minek dobnál ki pénzt kozmetikusra? A házi pakolás sokkal hatásosabb!

Hogyan csináld?

Egyszerűen csak keverd össze a szódabikarbónát a kókuszzsírral. Az arány attól függ, milyen a bőröd. Ha nagyon érzékeny, akkor két rész kókuszzsírhoz egy rész szódabikarbónát tegyél, normál bőrre egyforma arányban használj szódabikarbónát, és kókuszolajat.

Ha elkészült a krém, egyenletesen vidd fel az arcodra, amit előtte kicsit benedvesítettél. Használhatod arcmaszkként, ilyenkor hagyd egy kicsit állni a bőrödön, majd enyhén dörzsölve mosd le. Ha mindennapi szépülésre vágysz, akkor a szappant is helyettesítheted vele, így sminklemosóként is funkcionál. Fontos azonban, hogy mindig frissen készítsd el a keveréket!

Miben rejlik a fiatalító hatása?

A szódabikarbóna remekül lúgosít, így helyreállítja az elsavasodásnak indult arcbőr pH-szintjét, és nagyszerűen tisztít, megelőzheted a pattanások kialakulását, a meglévőket pedig eltünteti. A kókuszolaj antibakteriális és hidratáló hatással bír és szabályozza a bőr pigment termelését. A legjobb, ha a hidegen préselt változatot választod!

Lépj ki a rivaldafénybe, legyél te 2022 Tündérszépe!

Immár negyedik alkalommal indította útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre már december közepe óta jelentkezhetnek a 18-29 év közötti hölgyek.

Forrás: ripost.hu 

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya – aki mentorként segíti majd a jelentkezőket –, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!