Tündérszépek

2022.01.26. 17:04

Csini magassarkú vagy kényelmes sportcipő? Nem meglepő, mire szavaztak a Bács-Kiskun megyei csajok!

Köztudott, hogy egy jól megválasztott magassarkú nemcsak javítja a tartást, de hosszabbá is teszi a lábat, ráadásul a pasik is rajonganak érte. Instagram követőink döntő többsége mégis inkább egy kényelmes sportcipőre voksolt.

baon.hu

Egyértelmű, hogy egy fotózás során is érdemes ezt a darabot választani, de fontos, hogy a lábunkra legtökéletesebben passzolót válasszuk. A Tündérszépek hamarosan induló fotózásán is célszerű nőies lábbelit választani, de ki mondta, hogy egy menő sportcipő nem tehet szexivé? 

Instagram követőink 71 százaléka szavazott a kényelemre, vagyis ennyien választanának inkább egy vagány sportcipőt, mintsem egy magassarkút. Ezt a lábbelit követőink csupán 29 százaléka választaná a hétköznapokban. 

Elsöprő sikert aratott a kényelem. Forrás: baon Instagram

Korábbi Tündérszépeink, Csányi Brigitta, Szabados Cintia, és a 2021-es verseny döntőse Piukovits Panna is a kényelem mellett döntött. A három szépség sportcipőt húzott fotózásunkon. 

Korábbi Tündéreink a magassarkú mellett sportcipőbe is bújtak fotózásunkon. A képen (balról): Piukovits Panna, Csányi Brigitta és Szabados Cintia.Fotó: Bús Csaba

És hogy kiből lehet az ország Tündérszépe?

Erről Kárpáti Rebeka, a Tündérszépek háziasszonya – aki mentorként segíti majd a jelentkezőket –, és Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. lapigazgatója beszéltek a TV2 Mokka című műsorában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!