Bács-Kiskun

2021.12.29. 18:49

Tündérszépek 2022 - szépségápolási trükkök, melyekkel a te sminked is tökéletes lehet

Minden hölgy elmondhatja magáról, hogy nem mindig sikerül tökéletesen a sminkje. Hoztunk néhány trükköt, amik megkönnyítik a mindennapjaitokat, csak néhány háztartási tárgy kell hozzá.

baon.hu

Mint arról már többször is beszámoltunk, néhány napja megkezdődött a jelentkezési időszak a Tündérszépek 2022 nevű szépségversenyünkre, ahol felejthetetlen élményekért és értékes nyereményekért szállnak versenybe a megye legszebb lányai.

Ezt szem előtt tartva hoztunk néhány remek trükköt, melyeket bevetve te is remekül nézhetsz ki. Szóval ha a jelentkezésen töröd a fejed, vagy egyszerűen csak szeretnél pár tanácsot, olvasd végig bátran ezt a néhány pontot, talán egyszer segítségedre lehet valamelyik innen ellesett ötlet.

1. Használj egy egyszerű fogkefét a kósza hajszálak lesimításához. Előtte fújd be hajlakkal. Ugyan ezt megteheted a szemöldököddel is. 

2. Egy másik fogkefével fésüld át a szempilládat spirálozás után, így nem ragadnak össze.

3. Szemfestés előtt ragassz celluxot a szemek sarkába, így biztosan nem szalad ki a sminked. 

4. Ha túl kemény a szemceruzád és emiatt nem tudsz elég mély fekete sminket készíteni, tartsd tűz mellé pár másodpercig, amíg kicsit megolvad.

5. Fesd ki vékony rétegben a szempilládat, majd púderezd be, vagy egy ecsettel, fülpiszkálóval tegyél rá hintőport, és ez után fesd ki újra. Nincs is szükség külön dúsító szempillaspirálra. 

6. Végül, a reggeli karikákra és duzzanatokra tegyél pár perce egy benedvesített earl grey teafiltert. A koffeinnek hála hamar helyrehozza a fáradtság nyomait.

Szépségversenyünkre jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet, itt az összes részlet megtalálható a versennyel kapcsolatban.

Légy Te a Tündérszépek 2022 nyertese! Jelentkezz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!