kaland

2021.06.27. 11:31

Hazatért a kecskeméti pár, akik egy lakókocsival vágtak neki Európának

Szinte napra pontosan egy év kalandozás után hazaért a kecskeméti pár, akik lakókocsival vágtak neki európai körútjuknak.

Bajáki Zsanett

Forrás: I Love Utazás

A kecskeméti Uhl Veronika és párja Adányi Mihály (Michel) tavaly július 10-én lakóautóval vágtak neki egyéves európai körútjuknak. Veronika szerint a lakóautózás egy olyan kaland, amikor az ember saját magára, a vágyaira és az erősségeire koncentrál. Noha részletes útitervüket nem készítettek, azért mégsem felelőtlen sodródásról volt szó, hanem egy inspiratív szabad áramlásról, amelyhez bárki csatlakozhatott online.

Az indulásunk után egyre többen követték őket a Facebookon és a Youtube-csatornájukon. Az embereket láthatóan ispirálta Veronikáék bátorsága, és örömmel osztoztak velük a csodálatos helyszínek, élménydús kalandok világán, akár online is.

A kíváncsi követőknek hamarosan első kézből is lehetősége nyílik belehallgatni az elmúlt egy év kalandjaiba és tapasztalataiba, hiszen a kecskeméti pár jelenleg az Arborétum előtti füves mezőn állomásozik lakókocsijával, ahol örömmel fogadják az érdeklődőket. Sőt, terveik között szerepel, hogy fotókkal, filmekkel tarkított élménybeszámolós esteket is szerveznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!