2025.01.01. 10:40
Megéri kipróbálni! Így készül házilag ez a méregdrága finomság
Bukovicsné Békefi Daisy, kecskeméti kötődésű influenszer az év utolsó napján sem hagyta követőit hasznos praktikák nélkül. A házi marcipán készítése nem bizonyul nehéz feladatnak, és csak két összetevő szükséges hozzá. Mutatjuk a receptet.
Újabb fantasztikus recepttel készült az új évre Daisy. A kecskeméti kötődésű influenszer szerint a házi marcipán készítése azért hasznos, mert rengeteg pénzt spórolhatunk vele. Két összetevő szükséges hozzá, és percek alatt el is készül ez a fantasztikus cukrászipari alapanyag.
Házi marcipán készítése
Daisy receptje igencsak egyszerű. A házi marcipánhoz szükség lesz 20 dkg mandulabélre, aminek a külső, barna héjára nem lesz szükség, így három percre dobjuk forró vízbe, hogy könnyen eltávolíthassuk. A másik összetevő a 20 dkg porcukor, aminek az egyik felét szárazon, a másikat pedig cukorszirup formájában adjuk a darált mandulához. Ezután fogyaszthatjuk is a házi finomságot.