Szingli vagy svindli

2023.10.10. 11:22

Tápai Andi versenyzője darabra méri a nőket

Tápai Andi kitartóan keresi a szerelmet és nyomoz a versenyzők után: hiszen, ha nem szingli a srác, akkor tutira svindler.

Orosz Fanni Flóra

Liptai Claudia és Tápai Andi

Fotó: VIASAT3

Tápai Szabina kiskunhalasi EHF kupa-győztes magyar kézilabdázó testvére, Tápai Andi az eddigi legextrémebb párkereső műsorban keresi a szerelmet, de nagy csalódás is lehet a végén, hiszen, ha nem szingli fiúra esik a választás, bukik a 20 millió és törik a szív.

Andi egyesével is megismeri a srácokat, a hétfői epizódban Zsoltnak, a friss húsnak volt lehetősége bizonyítani egy luxus reggeli alatt. A többi srác szerint Zsoltnak nincs rejtegetnivalója, ennek pedig egy oka van: az nem takarít magától, akinek van párkapcsolata, mert az a nő dolga. Még szerencse, hogy ezt a kijelentés Andi nem hallotta, nem biztos, hogy ő is így gondolja.

A 11 fiúból az est végére már csak 10 maradt, de a barna szépségnek kellett még egy kis idő, és néhány nyom, hogy biztos legyen a dolgában. Viszont sajnos a műsor királylánya nem lát be a színfalak mögé, és nem hallja a suttogásokat, például azt sem, hogy Jeff bevallotta: egy igazi nőfaló.

– Annyi nőm volt az életemben…üti azért az ezres darabszámot. –  büszkélkedett a tetovált férfi.

Mire leszállt az éj, Andi biztos volt abban, hogy ki lesz a három veszélyzónás, Claudiának viszont fogalma sincs arról, hogy ki lehet szingli és kinek van párja. Vele ellentétben a srácok már sejtik kik a kettős ügynökök, de még nem jött el annak az ideje, hogy bemártsák egymást, na meg nem is biztos, hogy jó a megérzésük. 

Tibi például, akiről kiderült, hogy csak a pénzre hajt, óriási szájhős:

– Minden napra jut egy őszinte pillanat, amit meg tudok vele élni, és nekem ennyi elég. – próbálta menteni a bőrét

Végül Jeff, Dávid és Attila állt ott a veszélyzónában, de Claudia napi jó cselekedeteként megszavaztatta a többi lakóval, hogy valaki védettséget élvezzen. Így tehát Attila és Jeff maradtak Andi előtt, de csak előbbinek lesz lehetősége újból bizonyítani. Utóbbi viszont jobb is hogy hazament, nem mellesleg a barátnője oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!