Jó barátnők

2023.02.11. 12:39

Kulcsár Edina a Tápai Szabinával való kapcsolatáról vallott

A várandós Kulcsár Edina és a válófélben lévő Tápai Szabina nagyon jó barátnők, ám leginkább csak telefonon tudják tartani a kapcsolatot.

baon.hu

A kiskunhalasi származású kézilabdázóról, Tápai Szabináról kérdezték a rajongók Kulcsár Edinát – figyelt fel rá a borsonline.hu. Az exszépségkirálynő a harmadik gyermekével várandós, ezért is lehet bőven közös témája Tápai Szabinával, akinek történetesen már három gyereke van. A támogatásra mindkettőjüknek szüksége lehet, ugyanis mint arról korábban mi is beszámoltunk, Szabina épp válófélben van gyermekei édesapjától, Kucsera Gábortól.

Több mint egy hete Tápai Szabina és Kucsera Gábor válásától hangos a bulvársajtó

A két jó barátnő szívesen töltenek együtt időt, ám mint Edina elárulta, a népes családjuk miatt leginkább telefonon tudnak beszélni egymással.

− Imádjuk egymást! − utalt Edina a Szabinával való kapcsolatára Instagram Storyban. − Neki is van 3 gyerkőce, mi hol kettővel, hol néggyel vagyunk, hamarosan plusz 1 pici babával bővülünk, szóval nem olyan egyszerű összehozni. Szinte az összes barátnőm anyuka és mindenki vagy átérzi, vagy megérti, hogy már nem abból ál az életünk, hogy 1-2 hetente összejövünk, ebédelünk, vacsizunk vagy éppen kikapcsolódunk. Ez a dolgok rendje − szögezte le Edina a közösségi oldalán.

Forrás: Instagram / Kulcsár Edina

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!