Celebfigyelő

2022.06.19. 18:57

Nádai Anikó itthon, Nagy Adri külföldön nyaralt

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

Kovács Nóra

Forrás: Nagy Adri Instagram-oldala

Nagy Adri, kecskeméti születésű színésznő és énekesnő cipruson nyaralt, ahol remek alakját is megmutatta a tengerparton.

Herczeg-Kis Bálint, az Exatlon Hungary harmadik évadának kecskeméti nyertese, korábbi csapattársaival töltötte szabadidejét, amit Insta-követőivel is megosztott.

Nádai Anikó, bajai és keceli kötődésű egykori valóságshow-szereplő, műsorvezető Instagram-oldalán osztott meg képet párjával, jelenleg a Balatonon pihenik ki az év fáradalmait.

Döme Gábor, halasi világbajnok sporthorgász Instagram-oldalára egy új kapást töltött fel, húsz perc fárasztás után fogott egy tüskés ráját Floridában.

A kecskeméti operaénekes Ádám Zsuzsanna, új darabbal jelentkezett Instagramon, Verdi: Don Carlos című operájában állt színpadra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!