Celebfigyelő

2022.04.03. 15:24

Újabb méretes hal akadt Döme Gábor horgára, Hosszú Katinka Thaiföldön strandolt

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

baon.hu

Borbás Marcsi, bácsalmási származású Prima-Primissima díjas magyar televíziós műsorvezető-szerkesztő Instagram oldalán tette közzé, hogy a napokban a kertjében forgattak.

Hosszú Katinka, bajai származású olimpiai bajnok úszó Instagram-oldalán tette közzé, hogy Thaiföld egyik gyönyörű strandján pihen.

Nagy Adri, kecskeméti születésű színésznő és énekes Facebook-oldalán írt arról, hogy a napokban édesanyja szülőfalujában, Tószegen járt.

Döme Gábor, halasi világbajnok sporthorgász újabb méretes halat fogott ki. Ezúttal Indiában járt, ahol egy ördögharcsa akadt a horgára.

Benyó Zsuzsanna kecskeméti influencer Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy a napokban egy versenyen vett részt, ahol 26 órán át edzett egyhuzamban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!