Exatlon/Videóval

2022.04.02. 06:58

Pénteken is egy bajnok távozott

Végjátékkal és párbajjal zárult a TV2 sport-reality műsorának tizenharmadik hete.

K. N.

Kempf Zozó számára is véget ért az Exatlon. Fotó: TV2

2-2-es egálnál kezdte meg a küzdelmeket Herczeg-Kis Bálint. A harmadik évad kecskeméti nyertese Somhegyi Krisztiánnal kezdte a párbajt. Egyszerre érkeztek az ügyességi feladathoz, ahol először homokzsákokkal kellett ledobni a csillagot, majd két kalapácsot kellett bedobni egy zsákba, végül hajszál híján megszerezte a pontot Bálint 3-2.

 

 

5-4-es Kihívó fórnál Bálint ellenfele Jósa Danny volt. Ismét jól indított a kékek játékosa, majd harmadik próbálkozásra be is fejezte a játszmát 6-4.

 

 

6-5-nél ismét Krisztián ellen lépett pályára a kecskeméti tanuló. Hiába dobta le Krisztián hamarabb a csillagot, Bálint nem hibázott a kalapácsdobásnál, így 7-5-re növelte a különbséget.

 

 

9-8-nál Kempf Zozóval mérkőzött a kék játékos. Bár a pályát fej-fej mellett teljesítette a két játékosa, Bálint nagyon érezte az ügyességi feladatot, így gyorsan le is zárta a játékot, 10-8-ra győztek a Kihívók.
 

 

 

Ezzel eldőlt, hogy Kempf Zozó és Somhegyi Krisztián küzd meg a bentmaradásért végül 4-2-re nyert Krisztián, így ő maradhat az egyéni párbajra is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!