Videóval

2022.04.10. 20:44

Jósa Danny és Szente Gréti nyerte az Exatlon All Stars évadát

A szuperdöntő második felvonását rendezték vasárnap a TV2 sport-reality műsorában, az Exatlon Hungary All Starsban. A kecskeméti Kihívó, Herczeg-Kis Bálint alulmaradt a döntőben, másodikként végzett.

K. N.

Jósa Danny nyerte a férfiak versenyét. Fotó: TV2

Mint arról beszámoltunk, pénteken a döntő első felvonásában a kecskeméti tanuló, a harmadik évad nyertese, Herczeg-Kis Bálint magabiztosan nyerte meg az első szettet. Vasárnap a két szettgyőzelemig tartó döntő második felvonására kerül sor.


A női döntővel kezdődött a játszma, a harmadik évad női nyertese, Szente Gréti szettelőnyből vághatott neki a folytatásnak, végül 5-2-re győzött a második szettben is Busa Gabriella ellen, így a Kihívó lett az All Stars évad női nyertese.

 

 

Ezt követően a harmadik évad férfi győztese, Herczeg-Kis Bálint is elkezdte a futamokat Jósa Dannyvel. 

 

Az első szettben a tüzes pályán egy hiba miatt hátrányba került Bálint, majd az ügyességi feladatnál is, ahol előbb két lécet majd két karikát kellett a fogasokra dobni pontosabb volt Danny, aki megszerezte az első pontot 0-1.

 

 

A második játszmában is jobban érezte a pályát Danny, de az ügyességi feladatnál a Bajnokok versenyzője több hibát ejtett, amit kihasználva egyenlített Bálint 1-1.

 

 

A harmadik párbajban gyorsabban teljesítette a pályát a kecskeméti versenyző ellenfelénél, de a karikát jobban dobta Danny, 1-2.

 

 

A negyedik futam során is sokat hibázott a karikával Bálint, de ezúttal be tudta idejében fejezni 2-2.

 

 

Az ötödik játékban bár Bálint nagyobb előnyt alakított ki a pályán, nem ment az ügyességi rész a Kihívónak, ismét a Bajnok játékos került előnybe 2-3.

 

 

A hatodik összecsapásnál szinte egyszerre teljesítették a pályát a versenyzők, Danny jobban indította az ügyességit, bár Bálint úgy nézett ki be tudja hozni lemaradását, végül 2-4-es előnyre tett szert Jósa Danny.

 

 

A Bajnok versenyzőnek már csak egy pontra volt szüksége a szettgyőzelemhez. A hetedik etapban sem ment az ügyességi Bálintnak, Jósa Danny 2-5-re nyerte a második szettet, így döntő párbajban dőlt el a férfi döntő.

 

 

A harmadik szett első összecsapásán mindkét versenyző választott ügyességi feladatát teljesíteni kellett. A kockákat gyorsabban dobta le Bálint, majd a karikát egy másodperccel hamarabb juttatta fel a fogasra, mint Danny, ezzel megszerezte az első pontot 1-0.

 

 

A második játszmában gyorsabban ért a pálya végére a kecskeméti versenyző. Sok hibát ejtettek az ügyességinél a versenyzők, végül Danny húzta be a pontot 1-1.

 

 

A harmadik etapban Bálint hibázott a pályán, amit aztán nem tudott kihasználni Danny, 2-1-re vezetett Bálint.

 

 

A negyedik szettben ismét fej-fej mellett haladtak a játékosok, a kockáknál azonban túl nagy hátrányba került Danny, amit kihasználva növelte előnyét a kecskeméti versenyző.

 

 

Az ötödik játékrészben ismét meggyűlt Bálint baja a dárdákkal, Danny pedig zárkózott 3-2.

 

 

A hatodik futamnál ismét Danny-nek állt a zászló 3-3.

 

 

A folytatásban is tarolt a Bajnokok versenyzője, aki a hetedik futamban át is vette a vezetést 3-4, ezzel egy pontra volt szüksége a győzelemhez.

 

 

A nyolcadik játszmában Jósa Danny eldöntötte a küzdelmet 3-5-ös harmadik szettel megnyerte az Exatlon Hungary All Stars férfi versenyét. Bálint második helyen végzett.

 

 

Jósa Danny az Exatlon első Bajnok férfi győztese.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!