Exatlon/Videóval

2022.04.09. 11:01

Herczeg-Kis Bálint előnyből várhatja a vasárnapi szuperdöntőt

Elődöntőre és a szuperdöntő első felvonására került sor pénteken a TV2 sport-reality műsorában, az Exatlont Hungary All Starsban.

K. N.

Előnyből váratja a vasárnapot Bálint. Fotó: TV2

Az elődöntőből Jósa Danny és Busa Gabriella jutott be a szuperdöntőbe, Nagy Dani és Besenyei Bogi számára véget ért az Exatlon.


A szuperdöntőben öt pontig megy szettenként a verseny, két szettet kellett megnyernie a játékosoknak.

 

 

A női játszma első szettjét Szente Gréti nyerte 5-2-re.

 

A fiúk első szettjében a harmadik évad kecskeméti nyertese, Herczeg-Kis Bálint bár hatalmas előnnyel teljesítette a pályát, az ügyességi feladatnál, ahol homokzsákokkal kellett ledönteni a kockákat az utolsó kockát nem találta el, így Danny végül behúzta az első pontot 0-1.

 

 

A második játszmában ismét elsőként teljesítette a pályát a kecskeméti versenyző, ezúttal pedig az ügyességinél sem hibázott 1-1. Ez pedig az Exatlon All Stars-ban a századik nyertes futama volt Bálintnak.

 

 

A harmadik szett is hasonlóan alakult, így átvette Bálint a vezetést 2-1.

 

 

A negyedik párharcban bár az ügyességinél több hibát ejtett, Danny pedig előnybe is került, végül behúzta az újabb pontot 3-1.

 

 

Az ötödik futamban is sem érte utol a pályán Bálintot Danny, aki bár jól dobott, a pályát és az ügyességi feladatot választó kecskeméti Kihívó behúzta a pontot 4-1.

 

 

A legutóbbi négy pontot zsinórban hozta Bálint és már csak egy futamgyőzelemre volt szüksége az első szett megnyeréséhez. A hatodik játszmában is villámgyors volt a kecskeméti játékos, ismét pontosabban is dobott és behúzta a szettpontot 5-1-re nyerte az első szettet. Vasárnap folytatódik a játék, amikor kiderül kik nyerik az All Stars évadot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!