Videóval

2022.04.08. 06:49

Exatlon: Herczeg-Kis Bálint óriásit küzdött a döntőbe jutásért

A biztos döntőbe jutásért versenyeztek a TV2 sport-reality műsorának, az Exatlon Hungary All Starsnak versenyzői.

K. N.

Kiélezett párbajban jutott tovább Bálint. Fotó: TV2

Bálint kedden elsőként kvalifikálta magát a TOP3-ba. Így a szerdai napot pihenéssel tölthette, csütörtökön pedig újult erővel léphetett pályára.

 

 

Négy életről indultak a versenyzők. A harmadik évad kecskeméti nyertese, Herczeg-Kis Bálint csapattársa, Nagy Dani ellen nyitotta a játékot. Bálint néhány másodperccel gyorsabban teljesítette a pályát. Az ügyességi feladatnál a lengő háromszögről kellett ledobni a totemeket. Itt is gyorsabb volt Bálint, aki megtartotta életeit.

 

 

Második futama Jósa Danny ellen volt. A Bajnokok versenyzője a pályán beakadt az egyik legyezőbe, így jelentős előnnyel vághatott neki az ügyességinek Bálint. Bár ott az első totemet Danny lökte le, végül Bálint végzett hamarabb.

 

 

Harmadik futamában ismét a két Kihívó párbajozott. Bálint első totemét Dani döntötte le, majd hamarabb behúzta a játszmát a kecskeméti játékos. Így Dani élete egyre csökkent, míg Bálintnak mind a négy megmaradt.

 

 

Negyedik futama Danny ellen volt Bálintnak. Az ügyességi feladat hasonlóan alakult, mint az első összecsapásuk során, így Danny élete is egyre csökkent.

 

 

Ötödik futamában Bálint csapattársa ellen lépett pályára. Nagy Dani a bentmaradásért küzdött az addig hibátlan Bálint ellen. Ezúttal behúzta a pontot Dani, három élete maradt Bálintnak.

 

 

A két Dániel összecsapása során Nagy Dani jött ki győztesen, így Jósa Danny aki mind a négy életét elvesztette biztos párbajozik a döntőbe jutásért pénteken.

 

A hatodik párbaj során a kecskeméti versenyző célja az volt, hogy behúzza a győztes pontot, amivel biztosan ott lehet a vasárnapi döntőben. Célfotó döntött az eredményről, végül Dani húzta be, így kettőre csökkent Bálint élete.

 

 

A hetedik összecsapásnál ismét Dani nyert, így egy élete maradt a kecskeméti tanulónak.

 

 

A nyolcadik, végső párharcnál végül Bálint húzta be a pontot, így ő már biztosan részt vesz a vasárnapi döntőben, míg pénteken Nagy Dani Jósa Dannyvel párbajozhat a döntőbe jutásért.

 

 

A harmadik széria férfi győztese Herczeg-Kis Bálint mellett a harmadik évad női nyertese, Szente Gréti is bejutott a fináléba.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!