Exatlon/Videóval

2022.04.06. 07:59

Biztos továbbjutó a kecskeméti versenyző

A négyek viadalával folytatódott kedd este a TV2 sport-reality-je, az Exatlon Hungary All Stars.

K. N.

Archív-felvétel Fotó: TV2

A harmadik évad kecskeméti nyertese, Herczeg-Kis Bálint ismét Somhegyi Krisztiánnal nyitotta a küzdelmeket. A vizes pálya jobban feküdt a Bajnoknak, aki elsőként ért az ügyességi feladathoz, ahol három kockát zsákkal és hat totemet léccel kellett ledobni. Bálint itt behozta hátrányát és megtartotta három életét.
 

 

Második párbaját csapattársával Nagy Danival vívta Bálint. Ezúttal Bálint teljesítette elsőként a pályát, majd az ügyességinél is parádésan kezdett és megtartotta életét.

 


 

A harmadik párharca Jósa Danny ellen volt Bálintnak. Nagy előnnyel végzett a pályán, a kecskeméti tanuló az ügyességit is abszolválva pedig továbbra is hibátlan volt.
 


A negyedik futamban a még hibátlan Kihívó a két élettel rendelkező Krisztiánnal versenyzett ismét. A korábbi futamokhoz hasonlóan ezúttal is jól dobott Bálint, Krisztián élete egyre csökkent, ráadásul a futam közben meg is sérült a Bajnokok versenyzője.
 

Ötödik versenye Bálintnak ismét csapattársa ellen volt. Ezúttal több hibával indított az ügyességinél Bálint, ennek ellenére behúzta a pontot, amivel Danit is kiejtette.
 

 

Sérülése miatt Krisztián nem tudta folytatni a versenyt, így Bálint továbbjutott a TOP3-ba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!