Celebfigyelő

2022.04.10. 16:13

Balogh Levente a ringből, Nagy Adri a színpadról jelentkezett be

Klippremierek, utazások, közös fotók, turnék – ne maradj le semmiről, ami celebjeink háza táján történik! Mi szállítjuk neked az infókat!

Kovács Nóra

Fotó: Nagy Adri Instagram-oldala

Benyó Zsuzsanna kecskeméti influencer Instagram-oldalán osztotta meg követőivel, hogy a tavaszt új frizurával kezdi, ami fantasztikusan áll neki.

 

 

Balogh Levente, kecskeméti üzletember Instagram-oldalán tette közzé, hogy fontosnak tartja, hogy a sportra is szakítson időt. Ezúttal Rákóczi Renáta kick-box világbajnokkal edzett.

 

 

A kecskeméti születésű röplabdás, Pesti Marcell, aki jelenleg a Holland bajnokságban szereplő Lycurgus játékosa, csapatával szettveszteség nélkül nyerte meg legutóbbi meccsét, amivel újabb lépést tettek a bajnoki döntő felé.

 

 

Nagy Adri, kecskeméti születésű színésznő és énekesnő Instagram-oldalán számolt be a legutóbbi fellépéséről. A Duna televízió műsorában a Táncolj még című dalt énekelte. Adri valóban fesztivált csinált a színpadon.

 


Hosszú Katinka, bajai származású olimpiai bajnok úszó a múlt hétvégi választási eredményről osztotta meg gondolatait Insta-követőivel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!