Exatlon/Videóval

2022.03.30. 08:59

Jelentős hátrányból fordítottak a Bajnokok

Az utolsó élményjátékért küzdöttek a TV2 sport-reality műsorának, az Exatlon Hungary All Stars-nak a versenyzői.

K. N.

Pont nélkül zárta a napot Bálint. Fotó: TV2

1-1-es egálnál állt játékba a harmadik évad nyertese, Herczeg-Kis Bálint. Kempf Zozó ellen kezdett. A medencénél megszerezte az előnyt Bálint, és elsőként teljesítette a pályát, majd az ügyességi feladatnál, ahol előbb a rombuszokat kellett eltalálni, majd a kosarakba bedobni három labdát, Zozó behozta lemaradását, és viszonylag simán szerezte meg a pontot 2-1.
 

 

A folytatásban megléptek a Kihívók, 6-2-nél lépett ismét pályára a kecskeméti tanuló. Bálint ezúttal Jósa Dannyvel mérkőzött. Bár a medence előtt lemaradt Bálint, gyorsan behozta hátrányát a pályán és elsőként ért az ügyességi feladathoz. Danny viszont jobban dobott, amivel megtörte a Kihívók nyertes sorozatát 6-3.

 

 

A folytatásban behozta lemaradását a piros csapat, 7-7-nél futott ismét egymás ellen a páros. Harmadik futamában sem tudott azonban pontot szerezni Bálint, amivel 8-7-re fordítottak a Bajnokok.

 


9-7-nél a két gyulai versenyző párbajával zárult a küzdelem, Kempf Zozó behúzta a győztes pontot Nagy Dani ellen 10-7-re nyertek a Bajnokok. Ezzel ők nyerték az Élményjátékot.


 

Zárásul rajzatlon várta a játékosokat, amit végül 4-2-re nyertek a Kihívók.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!