Exatlon/Videóval

2022.03.17. 10:15

A Bajnokok párbajoznak, Herczeg-Kis Bálint ötödik medálját szerezte

A megszokotthoz hasonlóan végjátékkal folytatódott szerdán a TV2 sport-reality-je, az Exatlon Hungary All Stars tizenegyedik hete.

K. N.

Herczeg-Kis Bálint ötödik medálját szerezte meg. Fotó: TV2

A verseny előtt Monoki Lehel fontos változást jelentett be.


 

 

1-1-es állásnál kezdte meg a versenyt a kecskeméti tanuló, Herzeg-Kis Bálint. Első ellenfele Somhegyi Krisztián volt. Bár a harmadik évad nyertese szinte végig előnyben volt a pályán, a forgóajtónál megakadt, így Krisztián beérte és elsőként ért végig az akadálypályán. Az ügyességi feladatnál előbb egy csillagot kellett ledönteni, ezt követően két karikát kellett feldobni a fogasokra, majd két labdát kellett a kosárba dobni. Végül Bálint szerezte meg a pontot 2-1.

 


 

7-6-os Kihívó előnynél Bálint Tóth Dáviddal versenyzett. A pályán végig megtartotta előnyét Bálint, majd az ügyességinél sem hibázott 8-6.

 


 

Végül 10-7-re nyertek a Kihívók, így eldőlt, hogy a Bajnok lányok közül ketten párbajozni fognak csütörtökön.


 

 

A két leggyorsabb versenyző karkötőt kapott Monoki Leheltől a verseny után. A nők között Szente Gréta, a férfiak közül Herczeg-Kis Bálint kaphatta meg harmadik karkötőjét, amivel egy medálhoz jutottak a versenyzők. Bálint ezzel ötödik medálját jegyezte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!